Hysteriska dagar

Publicerat: 8 september, 2010 i Uncategorized

Jag har vaknat 0430 alla dagar den senaste månaden. Fattar inte varför, eller egentligen har jag vaknat tidigare men varje gång jag tittar på klockan är den mellan 0420 och 0440. Det är duktigt irriterande.

Annars sitter jag just nu på lagtinget där vi idag bla skall snacka alkohol. Troligvis röstas det även idag om det skall blir 0,2 eller om vi skall bibeålla 0,5 promille. Jag föreslår som du kanske vet att vi bör behålla 0,5 och istället göra något åt det som är det verkliga problemet, få bukt med de som kör grovt rattfulla. Det är dom som orsakar trafikolyckorna och de är de som är en verklig fara för andra. Mitt förslag går ut på att man skall ta bilen av den som kör återkommande grovt rattfull. Jag återkommer till detta efter att jag hållit mitt annförnade, senare idag.

Förutom lagtinget idag så var jag 0630 på bygget och började dagen, smet därifrån 1220 för att åka hem och duscha, lagtinget började klockkan 13 på vilket jag sitter nu. Blir nog återigen en sen kväll i arbetets tecken….

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Bara några korta kommentarer. Det är val igen om ett år så om du vill kan platsen bli din! Det finns trettio platser att söka! Min blogg är ett sätt att bedriva min politik, få ut tankar och funderingar ifrån tinget som jag har. Eftersom Ålands Radio inte sänder debatten och tidningarna inte heller skriver så ofta om det jag säger eller gör så är bloggen ett ypperligt sätt att hålla kontakt med mina väljare och andra med för den delen. Alternativet till bloggen är att inte skriva alls och göra som så många andra i lagtinget som aldrig syns eller hörs, är det bättre?Förövrigt så hör jag till dem som har och har haft mest närvaro i lagtinget de åren jag suttit där. Så om jag väljer att jobba på den tid som jag inte är i lagtinget kan inte jag se som något negativt, men det är jag det.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Det är tur att du har Lagtingsarbetet. Det enda arbetet som går att kombinera utan större problem med tre andra, och ändå få bra betalt för att ibland inte ens vara där…. Lycka till!

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous och avundsjuk writes:…få bra betalt för att skriva inlägg på sin privata blogg…lycka till!

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Stefan R writes:Sympatiserar med ditt alkoholtänk.Orsaken du vaknar är att du har för mycket på gång. Du behöver vila, kroppen går på högvarv och tror den ska vakna och jobba. Planera in två veckor med mindre eller lite jobb och andra aktiviteter.Tänk på dig själv!:)Stefan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s