Nu har Johan Dahlman slagit till höger och smekt till vänster igen

Publicerat: 9 juli, 2010 i Uncategorized

Han gillar mig verkligen inte fd Direktören Dahlman. Epitet som "hetsporre och blindstyre" använder han flitigt, idag igen i en insändare i Nyan. Skulle dock vilja att han förklarade vad han menar med det. Läs insändaren här>>

Det enda rätta jag kan se Johan Dahlman borde göra är att ställa upp i valet nästa höst eftersom han har så enormt med åsikter, erfarenheter och vet hur Åland borde skötas. Räddningen för Åland är kanske inte längre en Golfbana i Godby utan andra människor med hans kapacitet i lagtinget. För att ändra på det gäller det att fler ställer upp, Johan Dahlman ställ upp i valet du också! Ålänningarna får de politiker de förtjänar.

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Uffe writes:Huvet på spiken, Fredrik!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Johan Dahlman upprepar med en dåres envishet att en golfbana i Godby skulle vara Ålands räddning. Av nån anledning så menar han att Godby är så mycket bättre än att bygga i Kastelholm, trots att en ny golfbana i Kastelholm kan byggas i fantastisk miljö och dessutom dra nytta av all befintlig infrastruktur kring befintliga golfbanor. Det måste vara enklare att få en tredje golfbana i Kastelholm lönsam än en helt ny i Godby.Jag kan inte tro annat än att det är personlig besvikelse över att han inte fick byta till sig Grelsby Kungsgård mot golfbanemark som ligger bakom påhoppen på dig Frille.Om Johan Dahlman vill vara trovärdig om golfbana i Godby så kan han väl bjuda ut markområdet på arrende till golfklubben så kan de välja om de vill bygga där eller i Kastelholm.Varför krångla till det med markbyten, det är väl bara att arrendera ut området om någon vill bygga.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Donny:man får väl spekulera i vad han menar:Hetsporre=bygger hus i juli och svettasBlindstyre=du hälsar inte i när du sitter i bilen utan har handen på ratten.tror du de e de han menar ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s