Jobbar och sliter långa dagar – lite bilder igen

Publicerat: 8 juli, 2010 i Uncategorized

Hör om folk som har semester och är ute på sjön, njuter av livet och bara har det fantastiskt. Tycker lite synd om dom när jag inser att de kunde ha det som jag, slita med kroppen i 27graders värme och strålande sol, från morgon till kväll…. Dricker ungefär 5 liter per dag, "pinkar" ingenting :O)

För dig som följt med den här bloggen ett tag vet du att jag haft en race med/mot vågen de senaste åren från 112kg ner till 99kg upp till 113kg igen.. Nu kan jag meddela att kurvan börjar peka nedåt igen. Imorse var vågen på 107,7kg. Målet är 99kg sista september! Om du är intresserad över hur bygget framskrider kan du se det här:Imorgon är målet att lyfta upp de 25meter långa takstolarna som väger ca tre ton styck. Fungerar det kommer även bilder på det, ifrån 24 meters höjd ifrån min inhyrda skylift :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s