Förbannade pollen

Publicerat: 18 maj, 2010 i Uncategorized

Jag var inte allergisk före jag började gymnasiet i Uppsala, däremot vart jag och nästan hela min klass det efter tre år i Katedralskolan. Skulle Uppsala ligga i USA skulle jag stämma kommunen… Det är duktigt jobbigt att vara allergiskt särskilt om man som jag också gått och blivit förkyld.

Önskar jag hade två flaskrensarborstar och kunde köra upp dom i näsan och klia mellan öronen, det är verkligen inge skoj…
Godkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s