Jobbar med kroppen idag igen

Publicerat: 12 maj, 2010 i Uncategorized

Ärligt talat märker man att det är arbete kroppen är gjord för, inte sitta i lagtinget eller på kontoret på radion… När jag började med bygget i Möckelö för två år sedan vägde jag 112kg, när bygget var klart 8 månader senare vägde jag 99kg. Idag väger jag 112+ igen och i september-oktober skall jag på nytt vara stark, ståtlig, smal och snygg :O)

Idag har jag slitit med armeringsjärn och formbygge. Bilder kommer att komma när det finns något att ta kort på :O) Trevlig mittiveckan helg. Imorgon bär det av till gruvan igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s