Gillar amerikanska polisens nya bil!

Publicerat: 17 mars, 2010 i Uncategorized

Efter lång och trogen tjänst har Crown Victoria snart gjort sitt som den vanligaste polisbilen i USA. Ersättaren från Ford byggs på samma bottenplatta som exempelvis Taurus och Volvo XC90. Crown Victoria har varit den amerikanska polisens vanligaste fordon sedan i början av 1990-talet. Men när produktionen upphör 2011 ska bilarna successivt bytas ut mot en ny Police Interceptor, som baseras på 2010-års Ford Taurus. På bilens plattform, D3, byggs även bland annat Volvo CX90, skriver autoblog.com.

Vi obundna har förespråkat länge att den Åländska polisen skulle ha lite snyggare polisbilar, varför inte en sån här!

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Nej,den åländska polisen bör inte ha amerikanska skitbilar, satsa på att försöka få en synligare färgkodning på bilarna istället med modell från sverige och UK. Ordentligt fluorescerande ska det vara.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s