Lagtinget har uppehåll

Publicerat: 3 maj, 2010 i Uncategorized

Eftersom vi följer gamla traditioner så har lagtinget uppehåll nu några veckor för att man skall ha tid för att harva och så…. Eftersom jag själv inte är någon jordbrukare så skall jag syssla med lite annat även om man aldrig slipper ifrån att vara politiker (även om så skulle vilja några dagar, ibland). Som exempel kan jag nämna att igår kväll ringde det en dam som just hade blivit pensionär och ville prata lite.

Hon ville ställa lite frågor till mig med tanke på att det snart är val. Hon sa att hon aldrig tidigare ens hade tänkt tanken att lägga sin röst på mig men efter att jag lämnade min motion om att minska på antalet ledamöter i lagtinget så hade hon fått upp ögonen för mig. Hon ställde en hel del andra frågor också som hon ville ha svar på, jag svarade så gott jag kunde och sedan sa jag att hon får ta sig en funderare vem hon tänker lägga sin röst på, det är gott om tid, valet är inte förrän om ett och ett halvt år. Jag tror hon trodde det var i höst, men det är det svenska valet som är då. Det finska är nästa vår och lagtingsvalet i oktober.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s