Skall upp i talarstolen och ge en ordentlig känga till regeringen om en stund

Publicerat: 31 mars, 2010 i Uncategorized

Har varit till tandläkaren idag, har lite ont i käften och känner mig lite lätt retad, så jag kanske kommer att upplevas som om jag ätit huggorm….
Här kommer ett citat av vad jag eventuellt tänker säga:

"Man brukar säga att ”vi har de politiker vi förtjänar” men jag anser att Ålands folk förtjänar bättre politiker än vad vi har idag och vad vi haft de senaste 10 åren. Förhoppningsvis kommer detta spektakel vi befunnit oss i de senaste månaderna leda till att folket röstar annorlunda i nästa val, att Åland verkligen får de politiker de förtjänar."

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Jo såg att någon skrev det på tidningens hemsida, vet faktiskt inte varför mina insändare nästan aldrig publiceras på nätet och ges möjlighet att kommentera. Men det är väl i samma anda som tidningarna väljer att väldigt sällan skriva om något jag gör politiskt i tidningen, tror faktiskt att det har att göra med att jag även driver Steel FM… Men istället för att sura försöker jag vara aktiv på nätet vilket jag varit sedan jag kom in i lagtinget första gången 1999. :O)

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:censur1. Varför..? – 1 kommentar(er)Svara | Anmäl kommentarenVisst kan jag kommentera, men jag håller ju med Gunnmari så det är överflödigt. Det hon skriver borde ju alla förstå UTAN att man behöver en förtydligan. MEN däremot undrar jag varför inte alla insändare går att kommentera, som vanligt har ni valt att inte ta med Karlströms insändare. Undrar varför…Undran31.03.2010 09:52

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s