Tusan vad svårt något så enkelt som sova kan vara

Publicerat: 5 januari, 2010 i Uncategorized

Som jag berättat tidigare så är jag periodare, jag har alltså svårt att sova i perioder. Har just läst båda tidningarna, idag fanns de båda tillgängliga på nätet från klockan 0400, det gillar jag, även om det inte stod så mycket i dom. Jag trodde att någon av dem skulle skrivit någon rad om att KK-huset slutnota går på 17,8miljoner euro vilket alltså är 41% eller 5,2 miljoner euro (12,6miljoner euro var utgångssumman) dyrare än vad man tänkte från början. Men icke.

Idag skall jag annars bla till Stora Utskottet, vi skall behandla regeringens förslag om att det skall bli förbjudet att spela kubb i exempelvis stadshusparken samtidigt som man delar på en flaska vin. Som du säkert förstår vid det här laget så anser jag att sålänge som det inte stör någon annan och inte är något problem skulle en sån sak kunna vara tillåtet. Men majoriteten tycker annorlunda, jag förespråkar färre lagar och större personligt ansvar. Det finns möjlighet för polisen idag att vidta åtgärder om någon har ett förargelseväckande beteende, men en grupp vuxna ungdomar (18+) som sköter sig, dricker några öl eller en flaska vin förstår jag inte varför man skall göra olagliga om dom inte medför något problem. Men det är jag det. Men är sprakstickor och mattbomber förbjudna för personer under 18 år så är det väl kanske inte så konstigt…
Godmorgon

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hej Janne, Såg faktisk det programmet jag med, sa till Eva att hon skulle fixa det men tyvärr har både hon och jag glömt bort det. Tack för påminnelsen, borde testa det.//frille

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Tjena Karin också, Otroligt hur lika vi tänker i det flesta fall du och jag, Nalle Puh! Haha, bra sagt. Det måste ha att göra med att vi är företagare! Tack för att du orkar höra av dig, det uppskattas!//Frille

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Janne writes:Såg ett program om medecinalväxter där de lade torkad humle och lavendel (lika mycket av varje) i en tygpåse och lade på kudden för att hjälpa de som har svårt att sova. Båda växter är kända just för att ha en sövande effekt. Har du provat det?

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Karin writes:Bra att du lyfter katten på bordet; vi har blivit småpuritanska i vårt samhälle och blir det alltmera i mitt tycke. Vi får inte glömma bort att leva våra liv utifrån oss själva och ta eget ansvar för det. Ibland går det alltför långt och man får en känsla av nya förbudstider. Paradoxalt nog så träffar man folk inne på Alko som har de allra största pekfingrarna om hur man skall bete sig och inte. Typik som Nalle Puh säger…:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s