Ryggskott och matkoma

Publicerat: 26 december, 2009 i Uncategorized

Fytusan vad jag har ätit de senaste dagarna. Evas julmat är helt fantastisk, men förutom julmat så lagade hon igår en kalkon, käkade så det stod ut genom öronen. Fredrica, Tommy, Donny, Petra & Anton på besök, trevligt men återigen åt man för mycket. Matkoma helt enkelt.
Annars kan jag berätta att jag igår morse när jag fortsatte bära raketlådor fick ryggskott, skitont hela dagen och kvällen igår och inte vart det bättre idag. Käkat voltaren så det stått ut genom öronen, inte skoj när man har vettlöst mycket att göra. Imorgon börjar årets raketförsäljning, jag och Eva kommer vara på Sparhallen alla de timmar de har öppet och på Klintens Plåt står Staffan Beijar, imorgon tillsammans med Butros! Nu skall jag dock gå och lägga mig och tycka synd om mig själv för imorgon tidigt måste jag göra det sista inför starten. Godkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s