Raketkungen och hans drottning

Publicerat: 28 december, 2009 i Uncategorized


Full fart i raketkungariket. Tolv timmar blir det i slottet idag på Sparhallen, vill du så är du hjärtligt välkommen hit. Fyrverkerier så det står ut genom öronen, många produkter får inte säljas nästa år så passa på i år. Skall dock slänga in en politisk kommentar här också.
Jag måste säga att jag blir trött på lagstiftare som stiftar lagar som inte har någon som helst verklighetsförankring, finska riksdagen har beslutat att man från och med nu måste vara 18 år för att köpa all sorts fyrverkeriprodukter. Det anser jag inte vara rimligt, nu är det alltså 18 års åldersgräns på sprakstickor och mattbomber! Inte klokt. Hur skall ett barn eller ungdom få respekt för lagar och förordningar när de stiftas bara för att saker och ting skall förbjudas. Är mattbomber farliga? Inte farligare än tändstickor, men snart skall de väl förbjudas de med… Som du säkert vet så anser jag att antalet lagar skulle behöva minskas istället för ökas, detta är ett typiskt exempel, en lag som inte har ett verkligt syfte utan bara för att politiker vill begränsa den vanliga människans fria vilja, det här kommer att göra att föräldrar olagliga som köper ut produkter åt sina barn. Inte klokt. Borde finnas viktigare saker att lägga lagstiftningsresurser på! Banna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s