Klimatmöte i Köpenhamn

Publicerat: 7 december, 2009 i Uncategorized

Idag börjar klimatmötet i Köpenhamn, Nej jag är inte där! Jag har dock lite svårt att fatta vad 15.000 (!) personer skall göra där i två veckor? Alltså detta möte som det har snackats om i tio år och som har förberetts lika länge fattar jag inte riktigt varför skall behöva ta två veckor. Sen vet alla att det är sista timmarna den sista dagen som allt ändå kommer att handla om. Särskilt med tanke på att det är då Obama kommer, han anländer till Köpenhamn som frälsaren och kommer förhoppningsvis med ett paket som lösgör knutarna. Måste dock kännas lite konstigt att sitta där nere nu och vänta på den 18:de…Ett spel för gallerierna, sen förövrigt så tror inte jag att Senaten i USA kommer att godkänna alltför hårda krav för USA, tyvärr men så är det. Kolindustrin är för stor och för viktig för amerikanerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s