GodKväll

Publicerat: 6 december, 2009 i Uncategorized

Det har det varit ikväll,alltså en riktigt god/trevlig kväll. Har varit hos Tommy & Fredrica på en fantastiskt god middag och trevligt sällskap. Vart kanske ofrånkommligt lite mycket politikersnack eftersom jag är en och dom andra är engagerande människor. Vi snackade om det ena och det andra och det tredje. Tror dock att vi är ganska överens om det mesta, både bra och dåligt.
Nu säger jag dock godnatt, skall på finansutskott imorong, klockan 16. Japp du hörde rätt, vi träffas söndageftemiddag/kväll för att hinna behandla budgeten! Så kom inte och säg att politiker aldrig jobbar….även om jag håller med om att politiker överlag gör alldeles för lite
godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s