Godmorgon

Publicerat: 3 december, 2009 i Uncategorized

Blir en lång dag idag igen. ibland blir jag dock trött på mig själv, har legat halva natten och irriterat mig på Obama och att han skall få nobels fredpris, tycker det känns konstigt med tanke på att han igår tog beslut om att utöka antalet soldater i Afganistan med 30000. Anser att han inte riktigt gjort sig förtjänt av det priset ännu, men förmodligen sitter medlemmarna i kommiten även med i redaktionen på Skavlan för jag förstod att dom jobbar hårt på att få honom dit. Läste också någonstans att säkerhetsarrangemanget för prisutdelningen i Norge skulle kosta 92miljoner kronor…
Som sagt iblnd blir jag trött på mig själv som funderar på sånt här istället för att sova.
Godmorgon yxskaft

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Karin writes:Jag menade inte att vara anonym, det bara blev så….

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Javisst, det är onödigt tröttande, men det visar på engagemang. Och engagemang behöver vår värld! Vi låg och irriterade oss på kyrklig överhet och inskränkta syner innan vi somnade. Så där är det:D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s