Budgetdebatt dag 2

Publicerat: 18 november, 2009 i Uncategorized


Det kommer troligtvis att bli en lång och rörig debatt det här året, majoriteten har beslutat att frångå att budgeten debatteras avdelningsvis, det betyder att alla kan prata om allt hela tiden, istället för att man koncentrerar sina anföranden till typ trafik, kansli, sjukvård, miljö etc.

Det gör att det blir ganska omöjligt för den vanlige ålänningen att kunna följa ett speciellt område som man är intresserad av. Men nu är det så och idag skall jag prata om några av mina motioner, har inte bestämt vilka ännu.
återkommer om det om några timmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s