Messa Åland

Publicerat: 12 november, 2009 i Uncategorized


Fick ett surt sms i tidningen idag.
Ibland blir man bara förvånad hur snacket måste gå i kafferummen. Uppenbarligen tror tanterna att vi anser att bönderna inte skall få ha semester. Det handlar det givetvis inte om, klart de skall få ha semester och kunna vara lediga. Det som jag anser vara orättvist är att en familjegård med exempelvis mor/far samt två söner har rätt till en avbytare i fyra månader som kommer och arbetar för dom men som skattebetalarna måste betala lön åt. Jag anser bara att de borde kunna finansiera sina egna avbytare.

När jag önskar vara ledig så måste jag hitta någon som kan sköta alla mina sysslor, oftast blir det att jag tvingar min bror att ersätta mig, inte skulle jag kunna tänka mig att skattebetalarna skall stå för hans lön. De flesta småföretagare har det på samma sätt, ett otroligt pussel att få sin verksamhet att gå ihop, har man sen någon gång möjlighet att vara ledig (vilket många inte har) så är det ett ännu större pussel att hitta någon som kan hålla butiken/verkstaden/verksamheten igång.

Nu skall jag på finansutskott så ha en bra dag! Hörs klockan 15 i KOFF-Toppen om ni så önskar. Rösta gärna här http://www.steelfm.net/koff-toppen/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s