Varit på Bert Karlsson föreläsning idag

Publicerat: 6 november, 2009 i Uncategorized

Fräckisar och självgodhet i 90 minuter kan man kanske resumera föreläsningen med.
Personligen så gillar jag Bert för hans entreprenörsegenskaper däremot hans personlighet har jag kanske inte så mycket till övers för men det har han ju gjort till sitt varumärke så det får man väl respektera. Såg honom på "Roast på Berns" och som han sa där, han är med i såna skitprogram för då kan han öka faktura beloppet på sina föreläsningar.

Själv skall jag till Stockholm imorgon, vi har startat ett nytt bolag som skall öppna butik i Gamla Stan, sen är målet att det skall bli flera över hela Norden…. Skall över och spackla, måla och skruva lite. Berättar mer när vi är närmare på G! Vissa snackar om entreprenörskap andra gör!!!
Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s