Svenska apotekets nya logo

Publicerat: 19 oktober, 2009 i Uncategorized


Den här logon har kostat 1,5 miljoner kronor att ta fram, hur tusan kan det kosta så mycket? Jag fattar inte det. Säg att en logomakare på en reklambyrå har bra betalt ca 35.000 kr/månad, det betyder att tre personer har suttit åtta timmar per dag i ett års tid för att komma på denna logo, kalla mig gammaldags eller hellre kostnadseffektiv men jag fattar faktiskt inte att det skall behöva kosta så mycket att ta fram en ny logo…
Jag har tagit fram med hjälp av bekanta (läs Janne Nordlund) flera logos till mina bolag, inte tycker jag att dom är varken bättre eller sämre, men 1,5miljoner kronor/st skulle jag inte betala…

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  http://grontele.blogspot.com/ writes:Helt otroligt vilket slöseri. Ändå är apoteket billiga i jämförelse med SL (30 miljoner) eller Telia (250 miljoner).

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Johan writes:Bra att kopiera Cross Sportswears logo rakt av.Då behöver man inte lägga ner något jobb på att ta fram en unik produkt utan bara "casha in" :-)Att dom inte har någon koll……….

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Klart jag fattar att kunskap kostar och att man fick lite mer än en loga för pengarna men ärligt talat skulle du betalat 1,5 miljoner kronor för det?

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Anonymous writes:nu är det så bäste karlström att det inte är loggan som kostar, det är kunskapen att säga hur den är.exempel. jag köper, säg en pip i plast, kostnad att tillverka, 0,0012cent. ut 18. dyrt? ja! nej? kanske! MEN det du betalar för att att någon har arbetat fram en kunskap att utveckla, tillverka o sälja den, som du behöver och uppskattar.dessutom kostade inte loggan 1,5! läser man på lite ser man att det är en hel grafisk profil, vilket tar ganska lång tid att ta fram, kostar att ha människor som har kunskap att göra det! kom igen nu!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s