Långa dagar just nu

Publicerat: 2 juni, 2009 i Uncategorized

Började imorse klockan 0401 när jag vaknade, kollade att MixMegapol funkade, vilket den gjorde men det var ett fel i loggen som skulle ha upptäckts klockan 0700 om jag inte hade åtgärdat det i natt (morse). Nu kom jag just precis hem, har varit på bygget från klockan 11 till nu. Fått en del gjort men har mycket kvar. Imorgon skall jag försöka börja slå in lite parkettgolv, men före det så skall jag träffa nordiska rådets president, hon kommer hit imorgon och det skall mötas, pratas och lunchas från klockan 10 till 13 då lagtinget börjar. Borde ställa en fråga i frågestunden också, har en på lut, får se om andan faller in. Nu väntar jag att klockan skall bli 23:59:50 då nästa logg skall komma in automatiskt i Mixmegapol, gör den inte det så har jag lite trubbel att fundera på inatt. Så 20 minuter till måste jag hålla mig vaken, känns lite tungt när arbetsdagarna blir 20timmar, särskilt när jag inte hann med lunch utan bara slängde i mig en dubbelburgare i farten springandes ett ärende till radion från bygget. Nu är det bara 17 minuter kvar tills jag får gå och lägga mig, håll tummarna att loggen funkar. Godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s