Mix megapol

Publicerat: 1 juni, 2009 i Uncategorized

Idag började vi vidaresända Mix Megapol, orsakerna är många.
-MTG beslutade lägga ner sina sändningar via satellit från den 1 juni.
-MTG har inte visat Åland/oss något som helst intresse de senaste åren
-Mix Megapol har vunnit två stora utmärkelser senaste året, "Bästa morgonshow" & "Bästa kommersiell radiostation" motiveringarna hittar du här http://www.radiogalan.se
-SBS Radio (Mix Megapol) har visat stort intresse för Åland
-SBS Radio erbjuder förutom teknisk support, flera radio kanaler såsom Vinyl & Rockklassiker också flera andra fördelar som MTG inte kan/vill erbjuda Åland

Redan nu är vi på deras karta på hemsidan, dit kom Åland aldrig på MTG, vi väntar just nu på ett frekvenstillstånd ifrån FICORA, kan vi lösa alla knutar med detta så kommer vi snart kunna erbjuda en kanal till på Åland på frekvensen 94,1 MHz det hade vi inte kunnat göra med MTG.

Jag förstår alla de som är upprörda över att Morronzoo försvunnit men förändringar behöver inte alltid vara av ondo, jag tror att om man bara ger Mix Megapol en chans och Gry får sin avkomma utkommen och kommer tillbaka, så kommer många att börja gilla Äntligen morgon. Sen kan man ju alltid lyssna på Rix via webben.

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hej DC, Det är bara att ansöka om koncession ifrån Landskapsregeringen och sen ansöka om en frekvens ifrån Kommunikationsverket om du vill starta radio. Hittils har alla som ansökt blivit beviljade. Sen om Radio Harmonica inte uppfyller dina krav på riktig radio är väl iallfall inte mitt fel, eller?

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  DC writes:Tycker verkligen att Fredrik skall sluta snacka om att marknaden är fri då han sitter i lagtinget och kan hålla koll på allt som berör radio och vända det hur som helst för andra om han vill. Inte sagt att det sker men lustigt verkar det. Monopol på kommersiell radio skulle jag säga. Att ta Radio Harmonica som en konkurrent är ett hån mot riktig radio.http://my.opera.com/steelfm/blog/2009/06/01/mix-megapol#

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Hej Tina, Tack för att du hör av dig. Det som har gjort morgonprogrammet på Mix bra är kombinationen Gry & Adam, som du säkert vet så fick just Gry barn och kommer att vara borta ett tag. Däremot så vet jag att de lite på G efter sommaren så håll ut så skall du se att det blir bättre, däremot tycker jag att deras övriga program är bättre än Rix:s. Speciellt helgerna. Gällande det att vi inte berättade det tidigare var som du säkert försår att undvika flera veckors extra anonyma påhopp (som det ovan av HW) beslutet var taget och gick inte att backa, att gå ut med det tidigare hade inte gjort saken bättre, hoppas dock att du fortsätter lyssna på någon av de kanaler vi levererar och även de kommande.Trevlig sommar

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Tina writes:Jag har full förståelse över att RixFm inte hörs, att det dels beror på ointresse från deras sida samt att de slutat med satellitsändning. Dock tycker jag hittills inte Mix Megapol varit bra ersättare, men vi får väl prova ett tag till. Det man blir "sur" över som lyssnare e att ni inte sade till på förhand…

  Gilla

 5. steelfm skriver:

  Hej HW, Vad kan jag säga, vi har försökt förklara varför Rix inte hörs längre och det beror på att MTG inte sänder via satellit från den 1 Juni. Vi försökte hitta en lösning men dom är inte intresserade av Åland, Åland är för litet och vi ingår inte i området för deras lyssnarundersökningar. Du kan ju alltid lyssna via nätet, det är gratis eller så ringer du Christer Modig och startar upp Rixfm på Åland själv, marknaden är fri.Trevlig sommar på dig

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  HW writes:Inte har Ni på SteelFM kämpat så mycket för att MTG skall lägga Åland på kartan.Ni lägger RixFm ut i etern igen och inga som helst kommentarer från Er sida.Ingen har informerat någon om att RixFm skulle försvinna från 101.80 varför många är ledsna och irriterade på Er och kommer så att förbli.Vilken skitSteel Ni kör med mot RixFm lyssnarna som är RixFm trogna och bara sådär förändrar deras tillvaro.Kämpa för att få tillbaka RixFm eller så släcker någon Er istället.Önskar Er EJ någon härlig sommar utan mängder av geting och Bistick.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s