Världens längsta uppehåll ifrån Bloggning….

Publicerat: 7 augusti, 2009 i Uncategorized

Nu måste det till skärpning, så här länge kan man inte ha uppehåll på en Blogg om man skall ha någon, lovar bättring. Jag har inte haft semester ännu i sommar utan det har varit jobb alla dagar, just nu förtillfället är jag på Klintens Plåt eftersom alla gubbar som vanligtvis är här har sin semester.

Nyan ringde just och undrade var jag står i tunnelfrågan, jag svarade ganska kort att om det visar sig bli billigare drift på sikt så tyck jag man skall bygga och givetvis även se till att ändra och effektivisera den andra delen av skärgårdstrafiken. Orsaken till varför de ringer runt är nog att Talmannen Roger Nordlund varit som jag tycker ganska klumpig och skrivit på en protestlista mot tunneln, han borde kanske snackat lite med sina regeringskumpaner innan han gör något sådant, lite lustigt tycker jag nog att det är.
Trevlig Helg

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Petra writes:Välkommen tillbaka! Trevlig helg själv!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s