Imorgon sticker jag till Nordiska rådets möte i Köpenhamn

Publicerat: 14 april, 2009 i Uncategorized


Imorgon eftermiddag sticker jag till Nordiska rådets möte i Köpenhamn, det stör mig lite för tilläggsbudgeten skall det börja snackas om på fredag i tinget och den skulle jag vilja vara med och debattera i, men då sitter jag i möte med Nordiska rådets kulturutskott istället. Jag kommer att få frånvaro i lagtinget vilket stör mig lite eftersom jag inte varit borta en enda gång förutom när jag varit på Nordiska Rådets möten, det syns dock inte i statistiken att jag varit i Lagtingets tjänst utan det syns som frånvaro, gillar inte riktigt det. Tillbaka till den kommande budgetdebatten, som tur är så är jag inte den enda som vill prata om den och sålunda är troligtvis inte debatten klar kl 1700 och då fortsätter den på måndag. Har en del jag skulle vilja ta upp gällande LR:s förslag. Imorgon kommer vi ha gruppmöte för att lägga upp planen hur vi skall agera med/för/emot tillägssbudgeten. Har du något förslag? Hör gärna av dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s