Mariehamn – polisstat?

Publicerat: 26 mars, 2009 i Uncategorized

Nu har jag fått två parkeringsböter på två dagar… är det systemet som det är fel på eller är det jag? Skall man inte kunna glömma bilen i Sittkoffgaraget en dag eller totalt förtränga att man har den stående 6 timmar på Strandgatan utan att få böter…tydligen inte. Synden straffar sig själv!
Med tanke på att jag betalar dyrt för två parkeringsplatser utanför radion bakom Hillings så känns det ju lite onödigt.

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Det var menat som ett skämt :O) Jag anser inte Mariehamn vara en polisstat. Jag parkerade fel och har betalat mina böter, troligtvis kommer det ske igen eftersom jag inte har skaffat mig någon p-skiva. Jag såg också idag att Landskapsregeringen funderar på att öka beloppet till 35euro i stan. Så snart är det nog dags för mig att införskaffa en skiva iallafall.Iochförsig köpte jag en cykel idag… kanske ännu bättre

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Det där med parkeringsproblemen och regler är något ni politiker bestämmer om, inte polisen. Dessutom… säker på att det är polisen som skrivit dem? Mariehamn har egen p-lisa. Hon skrev min i alla fall

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s