Nu funktion på Steelfm:s hemsida

Publicerat: 3 december, 2008 i Uncategorized

Jag lekte lite med min kusin Henrik igår och gjorde en grej till Steelfm:s hemsidan som jag tycker är lite frän! Gå in här www.steelfm.net/musikarkiv/ och leta efter din favoritlåt, det finns över 30.000 låtar att välja emellan! Leta upp låten du vill höra och tryck sen på önska knappen till höger och din önskan kommer direkt in i vår gästbok där du samtidigt kan passa på och skicka en hälsning till någon eller varför inte dig själv! Tusan vad duktig han är kusin min!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s