Tisdag morgon

Publicerat: 2 december, 2008 i Uncategorized

Halloj,
Igår var jag till Helsingfors på ett möte med en arbetsgrupp som jag sitter i med Nordiska rådet, den handlar om "Kultur i Skolan". Men det är inte det jag tänkte berätta om inatt utan en annan otrolig nyhet. Nämligen!
Jag har äntligen hittat ett par av mina favoritskor som dom dårarna har slutat tillverka, CAT Barcley. Världens i särklass bästa sko, den är egentligen en arbetssko men man kan bra använda den till jeans och kavaj när man skall vara lite halvfin sålänge den är relativt ny, sen efter någon månads användande blir den en perfekt vardagssko för att i slutet av sin karriär slitas sönder på ett bygge. Jag köper alltid storlek 42 även om den är lite för liten men pinas man en vecka med skoskav så sitter den sen som en smäck. Men varför tusans slutar man tillverka en sådan sko som funnits på marknaden så länge jag kan minnas, det fattar inte jag! Så var det även med Levis 507 kommer jag ihåg, de enda Levis jag kunde använda i högstadiet för jag hade så oppropotioneligt grova lår, dom passade perfekt men sen helt plötsligt bestämde sig någon för att sluta tillverka dom, vilket resultarade i att jag fick gå byxlös. Inte klokt!
Godmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s