Lost in translation

Publicerat: 18 oktober, 2008 i Uncategorized

Är nu i Tokyo, har besökt de flesta "must see" platserna här, i morse var vi till fiskmarkanden, ingen liten kommers där inte. Före tokyo var vi i Peking, tyvärr funkade inte my.opera där, troligtvis cencuren så det vart inget inlägg därifrån, men måste säga att jag gillar Kina. Människorna är trevliga, maten fantastisk, billigt och intressant på alla sätt. Var och besteg Kinesiska muren, kollade in förbjudna staden och mycket mera. Men det var Kina det.
Nu är vi som sagt i Tokyo, var på en mässa igår, på en utflykt i förrgår till Mt FUJI.

Kan berätta att jag träffade bandet Slipknot i lobbyn på hotellet, dom spelar här iTokyo ikväll, pratade om att dom är på världsturne ust nu och kommer till Finland för två slutsålda spelningar, kan ju inte säga att jag är så värst imponerad av det bandet men dom är stora i Japan och resten av världen också för den delen. Vet dock inte vem som var sångare eller musiker, dom har ju masker på sig när dom spelar, lite Lordi fast på riktigt.

Skall till Shibuya crossing om en stund, det är för dig som inte vet en korsning i tokyo med mycket folk…den var med i filmen Lost in translation som förövrigt spelades in en stor del i Park hyatts hotell. nu vet du

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s