sista dagen i Tokyo

Publicerat: 19 oktober, 2008 i Uncategorized

Nu närmar sig Tokyo vistelsen sitt slut, sticker till flygplatsen klockan 1430 för vidare transport till Hong kong. Tokyo är en stad med god mat, mycket puls och ännu mera människor. Måste dock säga att alla är fantastiskt trevliga, artiga och hjälpsamma. Jag glömde min kamera ien taxi utanför mässcentrumet och tyvärr så hann taxin sticka innan jag märkte det, typiskt tänkt jag. Men jag bad concierge servicen på hotellet ringa och kolla med taxibolaget men tyvärr hade dom inte hittat den. Tjejjen sa att hon skulle ringa igen lite senare vilket hon gjorde och då hade taxichaffisen lämnat in den till Lost and Found avdelningen. Inte nog med det, eftersom jag inte svarade i telefonen i hotellet eftersom vi var ute på stan, så tog dom ett eget beslut och for och hämtade den. Snacka om att hitta en nål i en höstack, men ett tydligt exempel på hur vänliga och trevliga dom är här.
Igår var vi runt och vandrade en hel del, fiskmarknad & shibuya crossing samt en sväng till konstmuseet och en utställning av Picasso.

Det enda som varit riktigt dåligt med vistelsen i Tokyo är GSM Åland, dom har inget roamingavtal med någon mobilopperatör i Japan så jag har varit utan telefon, det är inte bra GSM åland! Riktigt irriterande, kanske ett Ilandsproblem men ändå!

Nästa hälsning kommer ifrån HongKong, hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s