Fredag kväll på ålandsfärjan

Publicerat: 19 september, 2008 i Uncategorized

Det blir inte alltid som man tänkt sig, igår eftermiddag köpte jag sex flaskor vitt vin, en special Riesling, tusans så god. Hade hoppats kunna dricka en eller två flaskor i kväll. Tyvärr så stack jag till Sverige i morse för att hämta lite plåt, det i sig förstörde inte min fredagskväll utan det gjorde någonting som stack hål på två av mina bakdäck….hur kul är det att få punka en 45minuter innan EckeröLinjen skall gå klockan 1500 en fredag. Inte så kul.
Jag fick vandra några kilometer innan jag hittade några grabbar somhade en bilverkstad men dom hade inte möjlighet att hjälpamig, det hade däremot bärgningsbilen. Fick tag på en gubbe och han tog hela ekipaget på flaket och körde mig till en gummiverkstad, några timmar senre, 2200kr fattigare så kunde jag bege mig till kapellskär och här sitter jag nu inklämd mellan fyra skrikiga ungar och 12 hundar som skäller. Skulle hellre vara hemma med en öppnad flaska Riesling…

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hmmm, tänkte inte på det….

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Petra writes:Men… jag trodde Ålandsfärjan var såld sen länge… ;o)

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Jo det är sant, ålansfärjan gick 19 så jag tog den istället, hemma en timme tidigare!

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Petra writes:Vad tusan gjorde du på Ålandsfärjan förresten….?

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Petra writes:Det kunde vart värre! Tänk om det varit 12 skrikiga ungar och 4 hundar… ;o)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s