Torsdag kväll

Publicerat: 18 september, 2008 i Uncategorized

Träffat de nordiska ambasadörerna som har sitt säte i helsingfors idag, var på en lunch i Borgstugan på slottet. Måste säga om jag fick besätmma så skulle jag göra något annat av slottet än bara ha det som museum. Vi borde arrendera ut det till någon driftig entreprenör som skulle få fria händer att göra ett "fångarna på fortet" / exklusivt fränt övernattningsställe / äventyrscentrum etc
Nu sitter jag dock i opposition och regeringspartierna är inte direkt intresserade av detta, vad jag dock skulle önska att de skulle besöka är Vaxholms slott och Kastellet där, där har man kombinerat bevarandet av ett kulturarv men samtidigt låta det leva med nutiden. Har du inte varit dit tycker jag du någongång skall besöka det. Här hittar du en länk dit>> http://www.kastellet.com
Imorgon måste jag till Stockholm en sväng och hämte lite plåt, stuprör och tillbehör men är hemma imorgonkväll igen.

hejsvejs

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Putte writes:Håller helt och hållet med dig. Man borde definitivt göra nåt kreativt av slottet. Tänk att ha en restaurang verksamhet där som man har i Uppsala bl.a. och även på Vaxholms slott. Att göra det som ett förslag till lagtinget är väl inget som hindrar, trots att det säkert finner motstånd, men då har man iallfall fått igång en diskussion och en början! Kör hårt Frille!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s