Måste erkänna att det varit en trög start

Publicerat: 15 september, 2008 i Uncategorized

Efter att ha jobbat som en tok sedan första maj har luften lite gått ur mig efter semestern. Framförallt så har inte bloggen min fått så mycket näring. Vet inte riktigt hur jag skall råda bot på det. Är det så att blogg-döden håller på tar livet av även mig, skall göra ett allvarligt försök att återuppväcka skrivarn i mig….
Kan ju berätta att det är ganska mycket på G den kommande månaden, förutom lagting, plåt och radio så skall jag vara komframochsäg på Rosabandet galan den 4 oktober, jag skall till Island på tisdag nästa vecka och den 11oktober sticker jag med min far till peking-Tokyo-hongkon & Macao. Dessförinnan skall systermin gå åstad och gifta sig. Vi hade svensexa för fiskarlundberg i fredags, det vart en ganska blöt tillställning…vi var och fiskade…
Imorgon ser min dag ut som följer när jag kollar min kalender :

0845 möte med ålanddelegation i nordiskarådet
0900 möte med landskapsregeringen om min roll i nordiska rådet
1300 kulturutskott
1615 möte med cancerföreningen inför Rosabandetgalan
1800 möte inför fullmäktige OB/Fs i jomala
1900 Fullmäktige

Föresten, på torsdag skall jag träffa alla nordiska ambasadörer (vet inte hur man stavar det), skall på lunch med dem till Borgstugan i Slottet, tack på förhand alla skattebetalare, skall representera er väl!

Nåväl, nu får det räcka för idag. God kväll

ps. dyslextiker i världen – föredlen edler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s