Leve Sverige

Publicerat: 3 juni, 2008 i Uncategorized

På fredag är jag bjuden till Sveriges Ambassad i Helsingfors, skall bli riktigt skoj. Det är Sveriges nationaldag då som du vet, vår egen dag är på måndag den 9:de.

Här kommer en bild ifrån Ålandstidningen som Sebba Södergård tagit när jag träffade Sveriges kronprinsessa, hon är ingen person hon är ett land fick jag information av Elisabeth Tarras…. Även om jag inte är någon stor idol (rent ut sagt har jag riktigt svårt med) kungligheter så måste jag säga att Kronprinsessan Victoria gör ett bra jobb.

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Tjena Micke, Måste säga att jag håller med!

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Micke G writes:Kul…..! Aeven om man inte tycket kungligheter aer "noedvaendiga" saa aer nog Sverigen kungligheter bland dom trevligaste och mest jordnaera…!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s