Imorgon Helsingfors

Publicerat: 4 mars, 2008 i Uncategorized

Imorgon bitti skall jag till riksdagen för att träffa finlands delegation i Nordiska rådet, blir en lång dag, planet går 0700 och kommer tillbaka 2125. Skall även på några andra möten så jag får frånvaro ifrån lagtinget men så är det. Idag har jag varit på studiebesök med kulturutskottet till Handelsläroverket och sedan haft möte med Åland yrkesfiskare, har inte hunnit vara en minut på bygget sen i lördags, känns lite jobbigt. Jag hoppas på bra väder på torsdag så att jag får någonting gjort där.
Hejsvejs, jag hälsar till H:fors ifrån dig om du vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s