Godmorgon

Publicerat: 7 mars, 2008 i Uncategorized

Fredag morgon och tidigt är det. Som valigt tänkte jag säga så kunde jag inte sova längre än till 0400 men det gör inte så mycket, somnade vid 23 så jag har fått fem timmar iallfall. Igår fixade jag och bror min lite på avloppet på bygget, gick ganska bra faktiskt. Idag så skall jag med lagtinget på några företagsbesök, ÅCA, Dalmans, Chipsters alltså bondenäringen skall lobba lite mot oss politiker. Skall bli intressant, det är mellan 0900 och 1400 det, klockan 16 är det amstopppen, gå in och rösta om du inte gjort det! Sen kl 17 har vi tänkt fortsätta tills det blir mörkt alltså till runda slaget klockan 19 med golvet/avloppet. Så ser min dag ut. Skall ta lite bilder ieftermiddag så du får se framåtskridandet av projektet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s