Sliter på bygget

Publicerat: 11 februari, 2008 i Uncategorized

Tror jag har sagt flera gånger nu att jag skall lägga upp lite bilder på hallbygget, sorry fixade det inte idag heller :O) Annars har jag varit med min kompis Mika på bygget hela dagen, vi har börjat resa upp stålstommen. Alla stolpar är uppe, imorgon skall vi köra ett tjugo-tal lastbilslass med grus för att fylla upp grunden med och på onsdag om allt går som det skall så monterar vi takstolarna.
Kan berätta att idag när vi höll på som bäst så trillade en 4 meters grov stålbalk ner från plinten den stod på, den trillade över mig men eftersom man är snabb som blixten :O) så slängde jag mig undan. Balken landade på mitt högra lår och studsade över på mitt vänstra smalben…jag har ont nu! Men när jag var barn så drack jag minst två liter mjölk varje dag och det har gjort tror jag att mina ben är okrossbara, har aldrig brutit något fastän jag många gånger borde ha gjort det. Tack ÅCA (och mor min) för det!
Imorgon kommer min nya hjullastare hem, skall bli skoj!

Jag tänkte slänga upp en bild på några barn i ett barnhem i Afrika som vi på Steel sponsorerar, visst ser dom bara för härliga ut. Inte några stackare där inte, läs mer om barnhemmet på http://www.musoma.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s