Igår var jag inte tuff

Publicerat: 16 januari, 2008 i Uncategorized

Full fart igår, steg upp 0430 och höll på fixa med det ena och det andra. Klockan 10 träffade jag några tjejjer ifrån Handelskolan som skulle göra ett "göra om mig" reportage, allt det gick bra men klockan gick lite för fort så klockan 1345 var vi klara med allt.

Grejjen var den att jag skulle till tandläkare Remmer och dra ut en tand klockan 14 så jag hann inte med lunch igår, det som inte var riktigt bra var att jag inte åt någon frukost heller…
Tänkte inte så mycket på det men efter att Remmer hade sågat av min tand som jag nyligen hade rotfyllt och insett att det inte var så lätt att få ut rötterna så skar han upp tandköttet och sågade isär det som var kvar och plockade bort alla delar var för sig. Det var inget skoj kan jag säga, vart tvungen att bedöva flera gånger extra för min rötter är inte så små…
När han sedan sydde fast käften på mig med fem stygn insåg jag att det inte kommer bli lätt att äta efter detta. Jag smet faktiskt hem och la mig på soffan en stund för att tycka synd om mig själv, jag hade nämligen ett möte med obundensamling i Jomala hemma hos mig igår kväll… Men det gick bra. Idag klockan 1230 käkade jag för första gången sedan i måndags och det var gott, har nu dock blodsmak i munnen som efterrätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s