Onsdag eftermiddag

Publicerat: 5 december, 2007 i Uncategorized

Idag har det varit en helt vanlig kaotisk dag igen, först infann jag mig i tingsrätten klocan 0900(jag var målsägande) därefter radio kl 11 och sen lagting kl 13. Klockan 15 hade jag ett personalmöte och nu sista timmen har jag betalat räkningar (fruktansvärt många). Vill ju inte bli som Anders Englund :O)
Jag har förövrigt fått två utmärkelser/diplom av ett kreditinstitut i Finalnd på att jag tillhör en liten grupp i Finalnd som har AAA i någonsorts betalnings-kattegori, vilket betyder typ att mina bolag är en bra betalare etc…tror diplomen ligger på golvet i bilen, vilket betyder att jag sköter min ekonomi men inte min bil :O) Det granskar inte medierna…

Jag är lite sur på Ålcom just nu, jag har haft problem nu en längre tid med mina bredbands abbonemang både här på radion och hemma på lugne. Fattar inte vad problemet är men det går så långsamt både upp och ner att jag inte ens får upp min husrenoveringsfilmer på youtube. Det är typ som när man hade ett 3600kb modem där det tog vettlöst länge att ladda ner en bild på 100kb.
Funkar det inte bättre ikväll så ringer jag dig imorgon Hasse! :O)

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hehe, så sant!Som tur är så har det börjat funka bättre nu!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Petter writes:

  Ni kan nog det där bättre. Men jag gillar inte när jag får det svaret från Com Hem."Har du testat att stänga av och på?""Har du dragit ur sladden?""Har du en dålig antennsladd?"Den där sista är värst. Den kan de använda mot allt. Har man köpt en ny så kan det ju vara fel på den.Nästan så att jag ibland skulle vilja få denna som alternativ:"Har du funderat på att byta til nån annan leverantör än oss?"Jaja, man får vad man betalar för. Inte på Åland förstås. Där får man väl bara Ålcom. Om man betalar. 🙂

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Hej storebror, Har testa det men det vill inte hjälpa, idag har det dock gått lite snabbare, hoppas det håller i sig. hur har du det där nere då?Dags att komma hem och börja jobba nu :O)

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Storebror writes:Dra ur strömmen ur modemet 10 sek. Det brukar hjälpa för mig.

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  frille.com writes:

  Nu är klockan 18.30 och jag kom just hem, abbet på radion har börjat funka bättre men här hemma är det kattastrof!!! Jag har tagit lite tid på hur länge det tar att få fram lite sidor :steelfm.net -> 35 sekunderalcom.ax -> 40 sekunderaftonbaldet.se -> 1minut 50sekunderexpressen.se -> tröttnade vänta efter dryga sex minuter…Behöver jag säga mera….youtube filmerna försöker jag få upp men det går för långsamt så youtube svara bara "FATAL_ERROR"IRRITERANDE

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s