Nu är det full fart igen

Publicerat: 4 december, 2007 i Uncategorized

Har börjat röjja träd på den nya tomten i Möckelö dit plåten är på väg att flyttas. Förutom att det är lagting, kulturutskott, musikläggning, radiopratande, offertförfrågan, husritningar och allt där emellan. Håller på med mina Lugnefilmer som bäst och nya avsnitt kommer upp ikväll men nu skall jag betala lite räkningar!

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Filmerna är på väg, dom är klara men mit Ålcom abbonemang strular, ingen som vet varför men det tar typ 2 minuter att ladda ner en hemsida och att försöka ladda upp filmerna på youtube är bara att glömma, har försökt 100gånger nu… irriterande

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Boutros writes:

  När jag skulle fälla träd som stod ivägen för parabolen för nåt år sedan fällde sju träd lite på måfå UTAN att kvista och kapa direkt. När jag alltså hade gjort lucka för sändningen hade jag sju vuxna träd huller om buller att reda upp, skittråkigt! Två ligger fortfarande kvar.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:det var ikväll, igår kväll……………….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s