Budgetens sista dag innan finansutskottet får ta över

Publicerat: 19 november, 2007 i Uncategorized

Idag handlar det om trafikfrågor och sen en avslutande allmändebatt. Får se om jag går upp och sammanfattar allt jag sagt, har inte riktigt bestämt mig ännu.
Helgen har annars varit ganska lugn, fick upp båten i lördags, nu återstår bara vinter konserveringen som måste göras innan det blir för många minusgrader. Söndagen skruvade jag upp ett utomhuselutag men det räknas inte till att göra något så förutom det så låg jag mest på soffan och halvslöa, stack en stund till "mjuk&len" Kristina på kalas och käkade alltför mycket tårta sen tillbaka till soffan igen innan det var dags att gå och lägga sig.

Idag har jag varit och köpt en tomt av Jomala kommun, en industritomt i Möckelö, så nu är det dags att börja fälla träd, spika grund och bygga hall. Ojoj, känns lite tungt just nu men det är bara att bita i och börja… återkommer om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s