bedövade smaklökar

Publicerat: 19 oktober, 2007 i Uncategorized

Tappade en plomb förra fredagen, dagen innan min monster sändning, trodde att jag skulle måsta stå i tandvärk och köra topplistan men som tur var så kände jag inget av det. Stack till Dentalcenter idag och fixade till problemet, grejjen var den att hålet var lika stort som RafaelsBetongs grusgrop. Sara började borra utan bedövning men efter att jag vridit mig lite för mycke av smärtan och hon sa att det var mycket kvar att borra kom vi överens om att jag skulle bedövas.
Brukar inte bedöva om jag inte måste för jag gillar inte känslan efteråt. Halva huvudet är bortdomnat nu och var just till Hesburger och käkade och det verkar som om bedövning även tar på smaklökarna, dubbelburgaren smakade absolut ingenting.
Jag kunde ju lika gärna käkat gröt som vi har på kontoret…irriterande, övervikten ökade men smaken var borta, bara surt nu efrteråt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s