Praktiskt valarbete

Publicerat: 19 oktober, 2007 i Uncategorized


Träffade Anders Holmberg och Jack Sjölund nere vid Ålandsfärjan i morse klockan 0600, vi delade ut Ålandstidningen med lite smygpropaganda i till alla som kom körande med bil. Efter en ganska lyckad timme åkte vi till Eckerö och Eckerölinjen, där vart det succé. Mycket folk och glada miner. Idag drar slutspurten på gång på allvar, endast två dagar valpropagerande kvar! Kom ihåg och gå och rösta på Söndag, givetvis önskar jag att du lägger din röst på mig men det viktiga är att du går och röstar, det är inte bara en rättighet, det är också en skyldighet anser jag.
Ikväll återkommer propaganda-TV har jag tänkt. Återkom då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s