Rösta på SteelFM Top 300

Publicerat: 10 oktober, 2007 i Uncategorized


Halloj,
Rekordsändningen närmar sig och jag börjar bli lite nervös. Håller som bäst på att koppla upp lite videokameror i studion eftersom sändningen även kommer visas på Ålcoms IPTV. Det jag är mest nervös över är sömnen innan. Inatt sov jag jättedåligt, har troligtvis lite för mycket i huvudet just nu, hoppas dock att de kommande nätterna blir bättre annars blir det ett långt dygn på lördag :O)

Sändningen börjar 0900 och pågår tills alla låtar är spelade eller tills jag storknar, vilket sker först. Har du inte varit med och röstat på listan ännu gå in på www.steelfm.net/300 och gör det! Av alla som är med och röstar kommer vi lotta ut massa vinster ifrån våra sponsorer, totala värdet är nästan €4000! Läs mer på hemsidan. Jag kommer ringa upp en vinnare i timmen fram till 2100 på kvällen efter det tänker jag hitta på andra tävlingar där du som lyssnar på programmet kan vinna, kan ju inte ringa och störa hur sent som helst på lördagkvällen :O)

Var med och skapa Ålands Topp 300 lista, gå och rösta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s