Nu är resan bokad

Publicerat: 27 juli, 2007 i Uncategorized

Sticker till Dubai en vecka den 18:de augusti. Jag har alltid velat åka dit och de senaste åren har det formligen exploderat där nere vad gäller turistsatsningar. Skall bli intressant att åka ner med Turist-Åländska-ögon… Vad jag förstod så är 20% av ALLA världens byggkranar där nere just nu. Dom håller bla. på bygger världes högsta byggnad just nu, den är uppe i dryga 500 meter och ingen vet hur hög den skall bli, dom tror runt 750 meter.
Bara för att du skall bli lite avundsjuk up-loadar jag lite bilder :O)

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:

  Ni skall inte missa att åka Abra över creeken till eller från guldsouqen. Djungelns lag gäller och man får inte vara sjörädd ;-)Kvällstid är det riktigt vackert.Karama skall ni besöka (om den inte är nedlagd). Där säljs/såldes massor med fake-grejer, "original fake" som de säger. Vet att man tog hårdare tag i marknaden för ett par år sedan så det kan hända att den inte funkar på samma sätt mera. Massor med kopierade dvdfilmer såldes också där, men försäljaren tog en alltid med till någon sunkig källare eller dito trapphus för att visa vilka filmer som fanns. Man skall alltid pruta massor i Karama!…gäller förresten alla marknader.En tur ut i öknen kan vara skoj. Vi åkte bara med egen bil runt på vägarna i öknen men det var kul det också. Finns ställen där man kan hyra fyrhjulingar och ta sig en tur över sanddynerna. …och så finns det olika slag av jeepsafarin.I det hela så fördriver man bra tiden med att sola och bada på dagarna och shoppa på kvällar och nätter. I Dubai har man öppet SENT i shoppingcentren. En vit vecka kan ni i allafall räkna med – nästan i allafall för i vanliga restauranger serveras ingen alkohol, bara på hotellen….men härligt kommer ni att ha:-) kom bara ihåg att ta på spenderarbyxorna!

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Kul att du hörde av dig och berättade det, har du något tips på vad vi absolut inte skall missa.mvhFredrik

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:

  Avundsjuk! Vill tillbaka!Dubai är totalt crazy. Det finns så sjukt sjuka projekt på gång där och det finns sjukt mycket pengar! …och massor, jag menar MASSOR att shoppa – både dyrt och billigt.Trevlig resa!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s