Tisdag idag

Publicerat: 24 juli, 2007 i Uncategorized

Jag sov över sex timmar inatt, vet inte när det hände senast. Så den här dagen började bra. Hoppas bara att det inte regnat in så tusans mycket i tornet på torget, skall snart dit och börja plocka upp allt inför dagens sändningar. Igår var The Ark på stora scenen och jag måste säga att han är lite lustig Ola Salo, iklädd kalsonger och högklackat kom han in på scenen. Kan säga att de mexicanska seglarna som kommit till Sail Mariehamn såg konfunderade ut, dom måste ha tyckt att det är ett konstigt ställe de hamnat på, tusen personer som jublar, skriker, hejjar och upphöjer en kille som ser ut som en tjej iklädd kalsonger…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s