Tillbaka efter midsommarfirandet

Publicerat: 24 juni, 2007 i Uncategorized

Fantastiskt trevlig midsommar vart det, stack iväg på torsdagskvällen från fiskehamnen och åkte till ÅSS för middag bara Eva och jag. Därefter stack vi till ett ställe som heter jungfruskär en jättefin lagun bara en liten bit utanför Mariehamn. Vaknade på midsommarmorgonen av att vädret var perfekt, runt 10-11 någonting kom syster Maria och Fredrik Lundberg över med sin båt, vi blev kvar där nästan hela dagen, god sill-lunch följd av sommarens första dopp. Senare på kvällen stack vi till Rödhamn men där var vi bara en stund och hälsade på innan vi for vidare till en annan liten vik och tog kväll. Bilder ifrån dagen hittar du i "Photos".

Nu är jag på radion och håller på printar ut 200 sidor bruksanvisning för att installera den nya sändaren som kommit ifrån Italien, skall ut till Rixmasten nu och försöka byta ut den gamla, är inte helt säker på att jag kommer få det att funka, lite mer invecklat än jag trodde…

ps. Här kommer en bild på sommarens första dopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s