070707

Publicerat: 15 maj, 2007 i Uncategorized

07/07/07 blir det kalas, det är så att jag har friat till Eva och hon sa JA, efter sju år tillsammans kan man inte annat göra än gifta sig den 7:de i 7:de 07. Eva och jag har varit i Paris, LasVegas, Karibien, Shanghai och många andra ställen, alla dessa ställen skulle man väl kunna fria på men jag valde att göra det hemma i sängen i Ulfsby en lördagsmorgon. En timme senare ringde jag Joe Brant och undrade om han hade möjlighet att komma till Lugnet en stund mitt på dagen och viga oss. Han är egentligen på semester men sa ändå att han givetvis skulle göra det! Bröllopet blir hemma på Lugnet, väldigt enkelt med de närmaste vännerna och familjen, själv har jag planer på att ha shorts :O)
Så nu är det officiellt, jag skall bli vuxen!

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Micke writes:Grattis Frille…. Kul! Haelsa Eva saa mycket.Kanske broellopsresan gaar till "mina hemtrakter"? ;-)/ Micke, Singapura

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Petra writes:Äntligen får ni dela säng! För det får man ju inte göra som ogift har ni sagt till Evas barn iaf………….. ;o)

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Petter writes:Tänk om ni hade haft vigseln kl 07! 🙂 Jag hade kommit, men man vet ju inte hur de sega ålänningarna hade gjort.Måste vara svårt att bjuda ålänningar förresten. Alla JoNej ni får som svar på inbjudan förvirrar nog mest.Hur som helst – superstort grattis! Eller som Fylking (och några av våra mer religiösa släktingar) skulle sagt: Äntligen!—-Och din veranda ser mycket, mycket, mycket lovande ut! Hoppas du hinner klart. :)—-Din kusin (min syster) har fått en liten dotter förresten. (Bild finns på min blogg.)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s