Hänt mycket sen de senaste korten.

Publicerat: 14 maj, 2007 i Uncategorized

Tyvärr har alltid min kamera varit på fel ställe jämfört med mig men snart skall det komma lite bilder. Var hemma halva dagen i dag och spikade altanstomme i regnet, det har gått ganska bra, blir lite större än det var tänkt från början. Förutom altanbygget som pågår så håller jag också på byter avlopp, det går sådär. Fortsätter med det den 24maj, då kommer Mojje hem ifrån sitt helikopterjobb igen och fortsätter köra lite grävmaskin. Dessutom så skall jag lägga marksten också så det finns en hel del att göra just nu. När sommaren kommer så är det bara jobb som gäller när alla anställda skall ha semester så det gäller att få så mycket som möjligt gjort nu.

Imorgon berättar jag en stor nyhet, återkom hit då…..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s