Sista dagen i tinget tills måndagen den 21 maj

Publicerat: 27 april, 2007 i Uncategorized

Fullt fart på tinget idag, börjar kl 0930 med en frågestund. Jag har inte bestämt mig ännu för vad jag skall fråga eller vem, brukar ploppa upp en fråga fem minuter innan det är min tur…
Igår var det fotboll, fy tusna vilken tråkig match. IFK undrar varför det är så lite folk på matcherna, svaret är fotbollen som spelas är inte underhållande. Jag sa det hela förra säsongen att om inte matcherrna blir roligare att titta på så kommer åskådarsiffrorna att minska, händer inget radikalt snart kommer siffrorna fortsätta sjunka, tyvärr. Mitt tips, IFK ta hit en brasilianare eller något som kan underhålla på plan, då kommer besökarna också.

Ps.
Tog sömnpiller igår, funkade faktist!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s