Härlig dag idag

Publicerat: 26 april, 2007 i Uncategorized

Imorgon är det lagting för sista gången på några veckor, lagtingsperioden är uppbyggd efter hur bönderna sår och skördar. Nu skall vårbruket få all uppmärksamhet, lite underligt måsta man säga att det är att i dagens samhälle när allt går i rasande fart så följer lagtinget en näring som står för ca 5% av vår BNP.

Annars idag har det gått i ett igen, radiojobbi morse, näringsutskott kl 0900, läkarbesök kl 1000, möte med Steelfm:s nya huskock, mer info om det lite längre fram. Fixat på båten två timmar mitt på dagen och nu skall jag lägga musiken för IFK matchen ikväll. Före matchen skall jag dock på fiskmöte, som du kanske vet är jag Ålands Fiskares ordförande.

Svärföräldrarna åkte hem i morse, så ny är huset tomt på folk igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s