Hemmapåhusetfixardag

Publicerat: 21 april, 2007 i Uncategorized

Har hållit på hela dagen med att byta foder och fixat in plåtbleck runt fönstren på den södra sidan idag, imorgon tror jag att knutarna & ribborna som går äver brädorna kommer på plats. Tyvärr är min kamera på radion så jag kan inte ta några bilder, men jag väntar & längtar på att jag skall få min nya komunikator (vet inte hur det stavas) för då kommer jag alltid ha kameran med mig och du kommer få dagliga uppdateringar med bildbevis på denna sida om vad jag fördriver dagarna med… :O)

Nu skall jag hoppa i duschen och ta lördagskväll, imorgon klockan 10.00 kommer min bror Johan över och skall hjälpa till att slutföra den södra sidan, läkten skall på och knutarna dit, sen skall ställningen rivas och då är klockan så pass mycket att kvällen börjar närma sig, men det är i morgon det. Nu skall jag efter duschen gå och lägga mig på soffan och inte röra mig därifrån förrån det är dags att gå och lägga sig.

Ps. Jag är fortfarande en periodera…hoppas det vänder snart, vill ingenting annat än sova en hel natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s