Inne i en period igen….

Publicerat: 20 april, 2007 i Uncategorized

Jag är periodare, inte en sådan du tänker på utan jag har perioder i livet när jag inte sover. Nu har det varit så i två veckor, lägger mig 2300 och vaknar 0200, varenda natt. Lite jobbigt är det. Har aldrig sovit mycket men nätterna blir lite långa…. Hoppas det vänder snart.

Såg du Kalla fakta igår? Fy tusan hur det är i Kaliningrad, 500.000+ personers avlopp går rakt ut i Östersjön, kondomer, bindor, skit, ja du förstår. Det betyder att vi badar i deras skit här uppe. Det tar nämligen 30 år för allt vatten att bytas ut i Östersjön. Inte nog med det, i över tio år har Svenska staten pumpat in över 20miljoner kronor för att hjälpa till att bygga ett reningsverk men ännu idag har ingenting hänt, men pengarna är borta på konsulter…

Inte klokt, här tvingar vi fiskodlingar till att stänga, tvingar hushåll att byta sitt fungerande avloppssystem för att "rädda östersjön" men vad hjälper det när ingenting görs där nere. Läs mer här>>http://www.tv4.se/nyheter/kallafakta/541744.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s